Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Nere

Av wastedyouth - 10 september 2009 18:31

Jag vet inte redigt vad jag ska skriva i dag, bara att jag är väldigt nere


Mitt ex har gjort slut, det var typ för en månad sen nu, men det slår mig nu

Och jag saknar honom, och jag gillar honom fortfarande

vet inte redigt vad jag ska göra.


Min kompis hon gillar en kille, och dom har typ messat as mycket,

men hon vågar inte säga något till honom

som idag när vi åkte bussen hem, så sitter han bredvid mig

(hon har skrivit till honom att hon inte redigt vågar säga något till han för hon är rädd att det inte är på redigt,

för let´s face it, mess är bara mess, det är bara tomma ord)

och han börjar säga det är visst ingen som vill prata med mig på denna bussen

visst ingen som bryr sig om jag bara går och dör

och jag säger till hon att det var en vink om att hon skulle börja prata med honom,

men hon sa inget

sen när vi gick av bussen, jag tror att hon stod och sa fan i tio minuter *tittar stelt ut ur fönstret*


som jag sa jag vet inte redigt vad jag ska göra, bara nere.


Detta låter väl som ilandsproblem för er, men för mig och för oss så är det väldigt verkligt

det känns som om någon sparkar mig hårt i magen varje gång jag ser mitt ex,

and it kills me a little bit at the time *gråter*


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se