Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Lullat runt

Av wastedyouth - 20 september 2009 02:45

Jag och lenne har gått runt i byn och lullat runt från kl tio till kl halv två

fast dom sista 45 minuter na så satt vi framför IP kkiosken och lyssnade på musik och kollade vem som kunde spotta längst, Lenne vann med typ två meter, jag suger på att spotta kom bara typ 4 meter och det betyder att Lenne kom sex meter om ni inte kunder räckna ut det själva


Vi möte en kille som heter Dennis, en kompis till min förra kille Kim

Dennis han är så snygg och manlig, eller inte manlig han är ju bara 15, men han är så, jo, manlig är han

Polisen körde förbi oss typ tre ggrOskyldig, poliser är läskiga tycker jag, det känns som man gör något olagligligt fast man inte gör det.

Det var några som började grilla hamburgare när kl va 1

Det va folk som gick i kortärmade tröjor, fattar inte redigt hur dom kunde göra det, jag och Lenne vi frös och vi hade mössa, vantar, mys byxor, och jackor på oss, för det va inte mer än sju grader ute och då går man inte i kortärmat

Jesper, Lennes kille, hans kompis Daniel kom förbi oss han hade varit hemma hos Jesper och Jonas (tvillingar), han gick och ledde sin moppe uppför den långa backen, han fick inte igång den, typ var tredje meter försökte han kicka i gång den Skrattande(jag skrattade så mycket att jag höll på att rammla ner för trappan som vi satt på), men icke sa nickeAC/DC, High Voltage, Little Lover

 

Little lover

I can´t get you of my minde, no

Little lover

I´ve been tryin´ hard to find, someone like you

 

 

Misfits, Famous Monsters, Helena

 

If I cut of your arms and cut of your legs

would you still love me anyway

If you´re bound and you´re gaggd

draped and displade

would you still love me anyway

 

 

Misfits, Famous Monsters, Saturday Night

 

I´m sitting in the bedroom

where we used to sit and somke cigarettes

now I´m watching, watching you die

 

Hela dessa texterna kommer att komma någon annan gång, bara lite låtar som vi lyssnade på, asså vi lyssnade på fler, men det är dessa som jag kommer ihåg bäst, det blir oftast ungeför samma låtar, lite Metallica, lite Volbeat, Thin Lizzy, AC/DC, lite Europe, GN´R , rätt blandat som ni ser

men nu är jag så tött att jag håller på att falla ihop framför datan,

så godnatt, och ni som också fortfarande är uppe gå och lägg er, ni kommer vara helt döda i morrn


You Know You Love Me XOXO Gossip Girl Cool*skrattar på mig* (så fjortis acktig och så falskt) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se