Direktlänk till inlägg 28 september 2009

AS

Av wastedyouth - 28 september 2009 17:05

Jag hatar as, jag hatar as, jag hatar as, jag hatar as


Min föredetta kille är ett jävla as

Jag vet att jag inte är ihop med honom längre så han är väl inte mitt problem längre men han fattar liksom inte att jag fortfarande bryr mig om hur han mår, och han fattar inte vilken makt han har över mina känslor.

Igår så sa han till mig att han har rökt hach, vilket han vet att jag inte precis tycker om, men ändå berättar han det för mig, och han har gjort det innan (länge sen), men han berättade för mig att det inte va något som han ville ha tillbaks in i sitt liv, åsså gör han det ändå han är så jävla svag

Just nu hatar jag han som fan (kommer säkert ångra att jag skrev detta senare)


Jag kan inte hjälpa att jag saknar honom som fan

inte så mycket som min kille, men han va fan min bästa kompis i sommras, han va den som alltid fanns där om jag behövde prata med någon och nu har jag inte honom längre


Som tur så har man ju fått tillbaks sin bästa kompis och jag älskar henne verkligen, jag vet att det låter falskr och fjortisaktig när man säger det, men det gör jag verkligen och det vet hon utan att jag behöver berätta det för henne

Mamma, Pappa, Min lillasyster, min bästa kompis och mina storasyskon är dom som betyder mest för mig just nu


Nu har jag en ny kille i mitt liv *gud va det lät roligt*

min kusin som bor ända uppe i Dalarna (Jag har skrivit om honom tidigare)

han finns alltid där om jag behöver prata med någon, jag är så glad att han letade upp mitt nummer och började messa till mig, han betyder så mycket för mig och jag tror inte att han fattar hur mycket

 
ANNONS
 
Thy123

Thy123

2 oktober 2009 12:42

Heej ^^ jag är in loggad kom just in lite tur va? får bara spela på fredagar och lördagar men ibland på söndagar

http://mangaklubb

 
wy

wy

3 oktober 2009 11:28

det va ju en jävla tur

http://wastedyouth

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se