Direktlänk till inlägg 1 januari 2010

Jajajajajaja

Av wastedyouth - 1 januari 2010 16:13

   Okey jaag vet att det finns vissa som läser vad jag skriver och är lite besvikna att jag inte har skrevit  något på länge och de är för att jag inte har orkar och inte har känt för de Och jag gör aldrig något jag inte käner för bara så ni vet Jag är rätt envs på de sättet fortfarande i trotsåldern gissar jag   Jaja men nu vet ni men det kommer nog något snart. Och jag har vari upptagen med att lyssna på ett nytt band eller inte nytt men jag har precis börjat lyssna på de så de är nytt för mig och jag tycker att dom är redigt svin bra (kommer nog at komma några texter med dom) Min favorit är Paul Stanley han är ju sötast och sjunger bäst om ni inte vet så är de han men en stjärna på ena ögat och röda läppar sen så är de ju Gene Simmons som jag gissar att många ser som Kiss de är ju han med tungan ute han är den jag gillar minst jag tycker att han är väldigt äcklig men de hade ju inte vtt Kiss utan honom Jaja det blav längre än jag hade tänkt men men

 
ANNONS
 
saynoo

saynoo

1 januari 2010 16:25

Gott nytt år!

:)

http://hollywoodnews11.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se