Direktlänk till inlägg 1 januari 2010

Cigarettes

Av wastedyouth - 1 januari 2010 19:43

Seether

Disclaimer II

Cigarettes


http://www.youtube.com/watch?v=zDzmoiDfGp8


They suck you in like cigarettes

While hanging you out to dry, yeah

Making you feel like a hypocrite

because you cannot lie, yeah


You are the reason we will never be set free

We wanna be like you- We wanna be so cool

Just like you


They´re haning you out with their whiskey breath

And leaving you out in the sun, yeah

Making you feel like a hypocrite

Because you cannot run, yeah


You are the reason we will never be set free

We wanna be like you- We wanna be so cool

Just like you


They suck you in like cigarettes

While hanging you out to dry, yeah

Making you feel like a hypocrite

because you cannot lie, yeah


You are the reason we will never be set ree

We wanna be like you- We wanna be so cool

You are the reason we will never be set free

We wanna be like you- We wanna be so cool

Just like you

Just like you

Just like you

Just like you, ow


 
ANNONS
 
Emma

Emma

1 januari 2010 20:13

Hejsan! Ja tror inte man kan svara på kommentarer faktiskt..

http://klinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se