Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

GUNS N ROSES

Av wastedyouth - 13 februari 2010 14:17

  WWWHHHHHAAAAAA "nya" GUNS N ROSES TILL SWEDEN ROCK!!!!!!!!!!!!!!

 'n'      

OCH JAG SKA KOLLA PÅ DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!

JAG TROR ATT JAG ÄR SÅ LYCKLIG SÅ JAG KOMMER ATT SPRICKA NU!!!!!

           

Nu hoppas jag bara att Danzig ska vara där samma dag som dom, för jag vill kolla på honom också han är så jävla bra.

Men de är ju de nya guns och dom är inte alls lika bra eftersom de bara är Axl kvar ju men va fan de är ju Axl, men de hade vatt coolt om de hade varit de gammla guns men detta dugger för mig, så länge dom inte spelar för många låtar från Chinese democracy och många gammla låtar!!!!!!!!!!


WWWWWHHHHHHAAAAAA JAG VET INTE REDIGT VAR JAG SKA BLI AV!!!!!

FFFFFFAAAAAANNNNNNN VAD JAG ÄR GGGGLLLLAAAAAAAADDDDDDD!!!!!!

"Denna smilesen vissa precis vad jag känner för att göra bara sprina runt och skrika och dansa"  


Och jag har precis klippt mig också jag sammlad  e allt håret på huvudet och bara klippte av de de blev jävligt bra faktist lite rockigare än den agg hade iinnan och de passar ju perfa. Jag skulle igentligen låta mitt hår växa ut men de  va så satans tråkigt så jag klippte de kort i stället

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se