Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Reklam

Av wastedyouth - 23 april 2010 10:19

Jävla reklam.

vad e de bra för

jag fattar inte

eller okey jag fattar att ni måste ha de för att kunna ha bloggplatse

men att man måste betalla för att inte ha de

men om man inte har råd med de då

vad ska man göra de

om man knappt har råd med något

jävla röv

jag vill inte ha någon jävla reklam som förstör bloggen


Jag vill bara ha en blogg så jag kan skriva av mig

jag bryr mig igentligen inte om någon läser den

bara jag får skriva vad jag vill

om mitt liv när jag verkligen behöver de

occh jag önskar att jag inte hade berättat om bloggen för min syster

för då kan jag ändå inte redigt berätta om allt och redigt hur jag känner

för hon läser den

fast jag berättar typallt för henne

men ändå inte redigt.


Asså gå in påen killes  blogg den heter DannyDee och kolla på ett video klipp eller jag sätter en länk till hans blogg här under jag tycker den är rätt rolig :))

http://dannydee.bloggagratis.se/2010/04/14/2832805-roligaste-jag-sett-pa-lange/ KOLLA IN!!


Asså varför skulle Heath Ledger dö

så jävla snygg

om ni inte har sett "10 things I hate about you"

Så måste ni göra de eller ni måste inte

men ni missar verkligen något om ni inte gör de :))

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se