Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Sweden Rock, GUNS N' ROSES

Av wastedyouth - 14 juni 2010 16:23

  OH MY FUCKING GUD

JAG ÄLSKAR GUNS N' ROSES


jag va ju och kollade på dom när dom spelade nu i helgen på Sweden Rock,  längst fram man va packad som sillar i en burk, helt otroligt, min kompis fick Ashbas plecktrum, jag rörde honom. Man, Ashba is so cute *Inte som Slash dock* with his smile and those cute dimples, the tattoos, the hair; copletely gorgeus, you know I stod in the audience and I smiled at him, *så stort jag kunde* and he looked me right in the eyes and smiled and nodded to me   

en timme försenad va Axl, men han bara gjorde så de blev lite spänning, och när han väl kom på så började jag gråta och skrika och slå på personen framför mig, de va härligt de såg verkligen ut som han hade kul när han uppträdde

Axl Rose head is all fucked up, with the chin implant and the forhead and everything, it's so sad there was so many peoples that thought he was so gorgeus and all the guys wanted to look like him and all the girls wanted him, and then theit was one little person who said that he looked like a girl, and he had to improve his maskulinety, he must be very selfconcius.

När Axl först kom ut så va jag helt övertygad om att de inte va han, delvis för att jag inte kunde fatta de, men också för att han hade solglasögon, bandana och hatt på sig så man såg bara hakan och den va ju helt fel, men när han tog av sig hatten och glasögonom så såg man att de va han, samma ögon och leende, så jävla fin  , man vill bara, ahh man vill bara äta upp honom, bara ta honom och aldrig släppa taget om honom. Dålig kondis han har, han gick bak och drack mellan varje låt och ibland medan låten spelades och han inte behövde va där.

Men huvud saken är att de va jätte bra *bättre än vad jag trodde* och man såg att alla hade kul när dom spelade, både i bandet och publiken, när dom gick av så ville man bara att dom skulle komma på igen och igen och igen.

Setlist;

Chinese democracy

Welcome to the jungle

It's so easy

Mr. Brownstone

Sorry

Richard Fortus gitarr solo

Live and let die

This I love

Rocket queen

Dizzy Reed piano solo

Street of dreams

You could be mine

Ashba gitarr solo

Sweet child o' mine

Axl Rose piano solo

Another brick in the wall *liten bit bara*

November rain 

Bumblefoot gitarr solo

Knockin' on heavens door

Nightrain

Sen gick dom ut.... och kom tillbaka

Madagascar

Better

och självklart.......................

Paradise city

Sen gick dom ut igen...................och kom tillbaka, alla ställde sig på rad och bugade och tackade och alla log och såg jätta glada ut    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se