Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Är det normalt.....

Av wastedyouth - 16 juni 2010 15:26

....Att sakna någon efter så här lång tid

Jag vet inte om jag saknar precis honom, men jag saknar i alla fall känslan av att ha någon

Och jag fortsätter att fråga mig själv om jag gjorde rätt när jag släppte honom fri

Jag ångrar fortfarande att jag inte fick säga det jag ville ha sagt, för om jag hade gjort de så kanske han hade förstått, och då kanske han hade stannat hos mig

han kanske hade förstått att han va den första allvarliga pojkvänn jag haft,

han kanske hade förstått att jag verkligen gillade honom, även om de inte alltid syntes

han kanske hade förstått................

Det har gått ett år sen han åkte ifrån mig, och jag kan inte släppa honom, jag vet inte varför, vi hade inte de speciellt bra, jag förstod inte honom och han förstod inte mig

Detta kanske bara är som jag inbillar mig, men jag tror att jag saknar honom för att jag inte vet hur de ska kännas när man har ett förhållande eftersom jag bara vatt med honom och som sagt vi hade de inte så bra

Om jag inte kan få honom tillbaka


Jag vill ha någon, -jag har många pers som jag litar på, men de e inte samma sak- som plockar upp mig från marken när jag haft en jävlig dag, någon som alltid lyssnar, en som alltid finns där helt enkelt svårare är de inte


De e väldigt viktigt för mig att ha respekt, man ska inte ta mig för givet

jag hatar när folk har förutfattade meningar om mig

folk ser mig som en söt tjej som inte kan bli arg (och som inte bryr sig om musik, bara lyssnar på de som hon tror ska göra henne cool), men gissa om jag kan bli förbannad

Jag blir rätt förbannad nu bara av att tänka på detta

visst jag har förutfattade meningar om folk också, men jag ändrar mina åsikter när jag lär känna dom (de finns inte så många som verkligen känner mig, för dom bryr sig inte, och dom tror att dom redan känner mig genom att kolla på mig)

örbannad, de kan jag berätta

och  musik betyder mer för mig än något annat, hur en låt helt kan ändra mitt humör, jag älskar de så mycket jag blir helt varm om hjärtat av en bra låt och av att bara tänka på hur mycket jag gillar musik gör mig helt varm och kall på samma gång, jag gissar att det är den känslan man har när man är kär

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se