Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Sweden Rock

Av wastedyouth - 16 juni 2010 18:45

Jag har läst lite vad andra tyckte om guns på festivalen, och de verkar som de bara va jag och min kompis som tyckte de va bra

Jag kanske är lite partisk, för det hade räckt för mig om bara axl gick ut på scenen och inte gjorde något så hade jag tyckt de va bra * besviken hade jag vatt, men tyckt de va bra med*

och okey det var låg volym på hans mick, och han andades på fel ställen, och gick och drack ofta, men kom igen, det e Axl Rose han kan göra vad han vill  och folk avgudar honom ändå *eller jag gör de:))*

Det kanske beror var man står i publiken också, dom som står lite längre bak, där man inte behöver trängas, är inte med i stämningen så mycket som vi som stod längst fram *jag vet, jag har stått/suttit långt bak på konserter*

Jag tyckte iallafall att dom va jätte bra och de var lätt värt pengarna


ingen förstår redigt hur mycket jag älskar guns, och när jag säger älskar så menar jag verkligen de, inte som alla fjortisar som inte vet vad de betyder,

jag älskar verkligen dom av hela mitt fucking hjärta, jag kan verkligen inte hjälpa de, men dom va otroliga och de e dom fortfarande bara på olika håll, och de nya Guns e också bra *dock inte den nya skivan*

GUNS N' FUCKIN' ROSES

GUNS N' FUCK N' ROSES


OTROLIGA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se