Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Just Breathe

Av wastedyouth - 19 juni 2010 17:38

Pearl Jam

Blackspacer

Just breathe


http://www.youtube.com/watch?v=XTb9GNIxpMk


Yes I understand, that every life must end, uhuh

as we sit alone, I know someday we must go, uhuh

oh I'm a lucky man, to count on both hands the ones I love

some folks just have one, yeah, others they've got none


Stay with me....

Lets just breathe


Practiced all my sins, never gonna let me win, uhuh

under everything, just another human being, uhuh

I don't wanna hurt, there's so much in this world to make me bleed


Stay with me.....

You're all I see


Did I say that I need you?

Did I say that I want you?

Oh if I didn't I'm a fool you see,

no one knows this more than me


As I come clean...

I wonder every day, as I look upon you face, uhuh

everything you gave, and nothing you would save, oh no


Nothing you would take

everything you gave.....


Did I say that I need you?

Oh did I say that I want you?

Oh if I didn't I'm a fool you see,

no one knows this more than me

And I come clean, ah....


Nothing you would take....

Everything you gave...

Hold me till I die

meet me on the other side

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se