Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Skolan börjar

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart

jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös

nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen

jag är bara

tänk om detta inte är vad jag vill göra heller

fan tänk om jag inte går ut skolan förrns jag är typ 25 jag kommer inte klara det

det finns så många linjer att välja på och det finns så mycket som jag vill göra

och man har ju bara ett liv...tror jag..

Tänk om man får mer än ett liv, som hinduerna tror

jag tror på karma, att allt man gör i livet kommer tillbake senare

men jag tror inte att allt man gör i ett liv kommer tillbaka i nästa

men om man får ett liv till så vill jag bli en fågel i nästa

tänk vad fräckt att flyga över alla olyckliga människor och skratta åt dom

alla deras problem som inte är något problem i den verkliga världen

vilket smink som är finast? vilka kläder man ska ha? gillar han mig? gillar han inte mig?

ute i verkliga världen så är det största problemet, ska jag få äta i dag eller ska någon äta upp mig

och det gör verkligen mina problem väldigt små om man gemnför


Jaja skolan; börjar bli nervös, men de är inget gemnfört med hur jag kommer känna på måndag 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e där man inte har blivit in stucken i ett fack där man kan vara precis den man vill jag gillar att byta klass har jag märkt jag har fått chanser att ändra mig själv inte för jag har gjort de,...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Av wastedyouth - 22 juli 2010 23:30

Matt Tuck Före *kolla musklerna, mesigt*           Matt Tuck Efter *kolla musklerna jävlar, myket bättre*   http://www.youtube.com/watch?v=UoTISA2RWyc Kolla in musklerna på denna videon också Bullet for my valentine; The las...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se