Direktlänk till inlägg 16 januari 2011

jikshdkjkjkj

Av wastedyouth - 16 januari 2011 23:04

Jag gillar att göra saker där ingen vet vem jag e

där man inte har blivit in stucken i ett fack

där man kan vara precis den man vill

jag gillar att byta klass har jag märkt

jag har fått chanser att ändra mig själv

inte för jag har gjort de, jag har bara blivit en mer extrem mig

hinner inte bli insatt i fack

folk vet inte redigt vart dom har mig

jag kan bara vara mig sj

utan att ha några förväntningar på mig

de kommer ändras nu

för jag ska ju gå ut denna linjen

så nu får jag stå ut med alla i min klass i 3 år

jag vet inte hur jag ska klara detta 

jag tröttnar på folk i ett ögonblick

speciellt som de är 27 st jobbiga, ego trippade, högljuda tjejer

men jajaja vissa är ju okey

men asså vissa av dom e helt olidliga

men de e ju bara till att acceptera läget, inget att göra åt


ndnnndndnloisdjlasd

fricken fucker

shdfhklsdf

asså jag har så tråkigt

jag hade glömt att jag hade denna sidan

men jag orkar inte skriva här

jag skriver hellre i mitt skrivblock

de e mer privat

inte för att någon bryr sig om vad jag skriver här

de känns bara bättre och mer personligt när de e skrivit i min egen handstil 

ja sån e jag

hahah min kusin har fått bara

så skickade han ett sms till min pappa 

" nu har jag fått min SÅN han heter theodore"

hahaha han e inte den vassaste kniven i lådan


men han e snäll

saknar han ibland, men de kan inte hjälpas


jajajajaj nej nu räcker de med babbel från mina händer

eller ja fingrar, eller ja de e ju hjärnan men skit samma


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wastedyouth - 12 augusti 2010 12:05

Ja då börjar skolan snart jag ska börja på en ny skola igen och jag börjar bli lite nervös nytt folk igen och jag kom så bra in i min föra klass, och nu sa jag börja om igen jag är bara tänk om detta inte är vad jag vill göra heller fan tän...

Av wastedyouth - 25 juli 2010 12:46

Cristina Perri Black and blue (kan va ffel på vissa ställen) http://www.youtube.com/user/lovemspenny#p/u/26/M1v8l4W1NeQ I've been meaning to say to you that my heart it isn't back and blue anymore your words don't meen a thing, they'r...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 22:07

Christina Perri Jar Of Hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related (SYTYCD dans med låten Billy Bell från season 7)   No I can't take one more step towards you 'cause all th...

Av wastedyouth - 24 juli 2010 21:59

Jag absolut älskar Christina Perri, hon är helt otrolig jag längtar verkligen tills hon släpper ett album hennes röst är helt perfect sättet hon redigt sjunger från hjärtat, är helt otroligt alla låtar hon har gjort covers på är bättre än org...

Av wastedyouth - 22 juli 2010 23:30

Matt Tuck Före *kolla musklerna, mesigt*           Matt Tuck Efter *kolla musklerna jävlar, myket bättre*   http://www.youtube.com/watch?v=UoTISA2RWyc Kolla in musklerna på denna videon också Bullet for my valentine; The las...

Presentation


DUDE, NIPPLE, BOOB, SUGER, PUMPKIN PIE, FUCKFACE, ASSFACE, PIMPLEFACE, ASSCRACK, STÄNG BRÖLUCKAN, RÖVHÅL, CHERRY PIE, HONEY BEE, DANNY THE MOTHERFUCKER, LITTLE LUCY, FRUIT LOOP, SNAKE FACE, AAAAHAHAHAHAHAHAH

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wasteyouth med Blogkeen
Följ Wasteyouth med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se